Hoppa till innehåll

Om oss

Vår historia

Vår historia – Fastighetsboxbrf

Vår resa började med en vision att förbättra och förenkla hanteringen av post och paketleveranser i bostadsrättsföreningar. Vi insåg att den traditionella metoden med postboxar och trappuppgångar inte längre var tillräcklig för att möta de växande behoven i dagens moderna samhälle.

Idag är vi stolta över att vara den främsta leverantören av fastighetsboxar för bostadsrättsföreningar. Vår historia präglas av innovation, kundfokus och en ständig strävan att förbättra leveransen av post och paket i samhället.

Vilka är vi?

Vi på Fastighetsboxbrf är ett dedikerat team av passionerade och erfarna professionella inom fastighets- och teknikbranschen. Vi är specialiserade på att erbjuda innovativa lösningar för post- och pakethantering i bostadsrättsföreningar. Vårt mål är att underlätta vardagen för både boende och styrelser genom att erbjuda säkra, pålitliga och effektiva fastighetsboxar.

Vår styrka ligger i vår expertis och kunskap inom området. Vi har gedigen erfarenhet av fastighetsbranschen och förstår de unika utmaningar och behov som bostadsrättsföreningar står inför när det gäller posthantering. Genom att kombinera denna erfarenhet med vår tekniska kompetens har vi utvecklat en produkt som är anpassad för att möta de specifika kraven och förbättra effektiviteten i bostadsrättsföreningar.